Tot el que necessites al costat de casa

Informació d’interès,
promocions,
descomptes
i molt més.

LA NOSTRA BOTIGA

Tenim les darreres novetats editorials
i tot el que necessites per l’escola

Fundada el 4 d’Abril de 1974 al barri dels Estalvis i just complerts els 40 anys al servei del poble, la llibreria papereria Paperots ha esdevingut una de les botigues de referència de Cardedeu.
Paperots va néixer amb molta il•lusió i empenta amb l’ intenció d’omplir el que en aquell moment era un buit de servei a Cardedeu on no existia cap llibreria.

Els inicis sempre són complicats i Paperots no va ser una excepció. En un context històric pel nostre país que podríem qualificar de complicat a la vegada que d’obertura i optimisme, l’emplaçament de la botiga en un barri que encara havia de créixer, o la solitud d’una única parada de llibres a la plaça de l’església en uns inicis de diada de Sant Jordi que en aquells primers anys no es celebrava a Cardedeu, entre altres motius, no ens van posar les coses fàcils. Però poc a poc, Paperots es va anar fen un lloc i un nom que avui en dia és un orgull en una empresa que sense perdre aquest esperit inicial intenta seguir sent el que ha sigut sempre, una botiga pròxima i familiar al servei d’un poble magnífic com Cardedeu sense perdre pistonada en una societat on les botigues de poble i de tota la vida cada vegada ho tenen més difícil.

Vine!

El barri dels Estalvis ha crescut i s’ha convertit, probablement, en una de les zones comercials més dinàmiques i vives de Cardedeu on s’hi pot trobar de tot de forma fàcil i còmoda pels cardedeuencs i part de la comarca.
Desde fa uns anys Paperots va iniciar una nova aventura. En l’afany de seguir cobrint certes necessitats pel barri i pel poble, Paperots va ampliar de forma significativa la seva oferta esdevenint l’Estanc Nº 3 de Cardedeu, moment en que vam aprofitar per remodelar i modernitzar la botiga convertint-la en un lloc més ampli, lluminós, acollidor i agradable per aquells que vulguin visitar-nos.
Si el que busca és un bon llibre, tabac o articles de fumador, qualsevol cosa per la oficina o per l’escola o simplement un bon regal per quedar bé, no dubti passar per Paperots, segur que quedarà satisfet.

Que necessites?

FACEBOOK

Ens hem col.lat a la llibreria Paperots de Cardedeu per veure com tenen a punt tots els regals pel tió i pels Reis Mags. ... Veure MesVeure Menys

Veure al Facebook

Se t'acaben les idees?
No saps que regalar?
A #paperots trobaràs regals per a petits i grans.

#elspaperotsdecardedeu #Paperots #nadal #papereria #comerç #cardedeu #escola #regals #llibres #nens #reis19
... Veure MesVeure Menys

Veure al Facebook

TRUCA'NS ARA!
T. 938 46 11 11